Desarrollamos páginas web, tiendas en línea

Wij maken websites, webshops en webapplicaties in Nederland

Weboplossingen die uw bedrijf stimuleren

Ongeacht het soort product of dienst dat uw bedrijf aanbiedt, is het hebben van een website meer dan een noodzaak, het is een verplichting!

Of het nu gaat om starters of geconsolideerde bedrijven op de markt, wij bieden professionele oplossingen die een effectieve aanwezigheid op het internet garanderen. Dankzij onze ervaring kunnen wij korte levertijden bieden met professionele resultaten op digitaal gebied.

Professioneel ontwerp op maat

Een professioneel webdesign is gebaseerd op een op maat gemaakte oplossing die past bij de behoeften van uw bedrijf. Al onze digitale ontwerpen zijn van onszelf en ontworpen volgens uw bedrijfsimago - wij werken niet met sjablonen!

Naast contactformulieren zorgt u bij ons voor communicatie met uw klanten via alle beschikbare tools zoals: directe berichten naar WhatsApp, online chat en mailregistratie om informatie (nieuwsbrieven) te ontvangen.

Administra el contenido de tu sitio web

Beheer de inhoud van uw website

Vermijd kostenoverschrijdingen door te betalen voor updates die u zelf kunt uitvoeren. Met onze ontwikkelingen kunt u alle inhoud van uw website beheren. Zonder enige HTML- of programmeerkennis kunt u op een eenvoudige en snelle manier onbeperkte inhoudspagina's maken, tekst, beeldgalerijen, video's, links en downloadbare bestanden toevoegen.

Visita tu sitio web desde cualquier dispositivo

Bezoek uw website vanaf elk apparaat

Al onze sites zijn voorzien van Responsive Design, waardoor uw website zich kan aanpassen en op een vriendelijke manier kan worden bekeken op elk apparaat (mobiele telefoons, tablets en computers).

Optimizamos tu sitio web SEO

Wij optimaliseren uw website

SEO-tools voor uw webpositionering (Search Engine Optimization): U beschikt over alle tools die u nodig hebt om uw site op de beste posities in de zoekresultaten op Google, DuckDuckGo, Bing en andere zoekmachines te plaatsen.

Controleer uw websitebezoeken met Google Analytics.

Wij integreren uw website met sociale netwerken.